Om att trycka ned sig själv

Förskräckande ofta läser man tjejers bloggar där de marknadsför sin egen dumhet, varför gör man så egentligen? Idag verkar tjejer vilja visa sig dummaren än dem egentligen är, om dem säger något fel(alla gör det ibland) så måste man absolut skriva det på bloggen, för att få uppmärksamhet. Ärligt talat finns det väl bättre ting att söka uppmärksamhet ifrån, någonting som man är bra på, förslagsvis.

När man kollar runt på blogg.se så stöter man ofta på bloggar med katastrofalt språk, felstavningar, särskrivning, konstiga/påhittade uttryck. At skriva monga utropstekken är jätte c00ltt!!!! Kamma er för helvete, det är inte tufft att skriva dåligt och fel.

Det är gulligt när tjejer är lite korkade - säger en del killar, fan ta dem. Om man eftersträvar ett jämställt samhälle så är detta fenomen direkt kontraproduktivt, oavsett om vill representera sig som efterbliven eller bara väljer att skriva som en efterbliven. Så fråga du kan ju fråga dig själv, åt vilket håll vill du föra utvecklingen.

Det handlar inte om att förhärliga sig själv, eller försköna sin vardag i bloggen. Utan enbart att skriva om vettiga saker som väcker människors tankar, många skriver om en massa trams utan någon som helst förankring.

Höj ribban lite, skriv genomtänkta inlägg om det som är viktigt för er själva, på riktigt svenska.

Går man runt och spelar dum, ja då blir man till slut dum.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0