del 1

Jag har en vision om att bara Hassan och hans släkt få sälja pizzor, om någon annan svensk medborgare vill starta en pizzeria, eller jobba på en pizzeria så måste denna få lov av Hassan och hans bröder, annars blir det inget. På detta sätt kan vi styra så att Sveriges pizzor håller samma klass om tio-tjugo år som dem gör idag. Även känd som Hassan-klass.

Om konsumenterna tycker att pizzorna blir ovärda sitt pris så gör det inget, Hassan tänker inte sälja några billiga pizzor. Så han låter bli att sälja pizzor tills kunderna blir less, och dem måste betala ett högre pris om dem ska ha någon pizza. Nu tänker ni säkert; Men då går ju Hassan verksamhet i konkurs medan han "nöter" ut kunderna?! Men, jag har funnit en lösning på det hela! Medan han vägrar sälja sina pizzor, så tryggar statens hans överlevnad genom-ett bidrag. På så sätt kan han klara av även dem svårare tiderna.

Om myndigheterna ger ett klartecken för någon att starta ett kebab-hak i närheten av Hassans pizzeria så måste staten även ersätta Hassan för dem förlusterna de orsakar för honom, eftersom det var han som var först i med konceptet snabbmat. Som en liten bonus har Hassan möjligheten att utföra lite aktioner mot sina konkurrenter utan att polisen ingriper, exempelvi punktera kebab-bilens däck.

På det här sättet kommer Hassans traditionella pizzor alltid finnas till vårt förfogande, vare sig majoriteten är beredd att köpa dem eller inte. Undersökningar har visat på att om en människa inte tycker att någon mat smakar bra, så måste man genomsnittligen äta den rätten 15 gånger för att börja gilla maten. Efter ett tag måste alla börja käka Hassans pizzor, och snart kommer dem flesta tycka att den till och med smakar bra.

Lite för bra för att vara sant. Eller?


Kommentarer
Postat av: frida

Den hade faktiskt en liten, nästan obetydlig, koppling. Fast det var mest känslan jag fick när jag såg på den som texten ville förmedla.Tufft. Krävs det bara 15 cheeseburgare för att man ska börja tycka om dem?

2010-02-18 @ 08:24:33
URL: http://hellomiami.blogg.se/
Postat av: Carolina

Ja har alltid skoj, typ haha. Rise and shine ♥ Glöm inte att dra förbi min blogg minst en gång under dagen ♥ ♥ ♥

2010-02-18 @ 10:06:59
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: josephine

sv: nej men alla behöver ju inte gilla den?

2010-02-18 @ 12:44:07
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej :D kan du snälla kolla på min blogg och säga om du tycker jag ska vara brunett eller blondin? :D

2010-02-18 @ 13:38:15
URL: http://hannamalmsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0